Blogs geschreven door

Adrine Bandari
Email Marketing

Hoe je marketingcampagnes effectiever maakt met slim campagnebeheer

Leer hoe je succesvolle marketingcampagnes kunt opzetten en beheren met de juiste tools en strategieën voor optimaal bereik en impact.
Adrine Bandari
April 11, 2024
2
min read
Data Science

De kracht van klantinzicht: De Klantenpiramide van Curry

Een goed begrip van je klantenbestand is cruciaal. Dit inzicht is in feite de sleutel tot het ontwikkelen van strategieën die niet alleen effectief zijn, maar ook gericht op groei.
Adrine Bandari
February 22, 2024
1
min read
Data Science

Het Lead Product model: Optimaliseren van productaanbevelingen voor potentiële klanten

Persoonlijke productaanbevelingen zijn cruciaal in hedendaagse verkoopstrategieën. Het Lead Product Model biedt op maat gemaakte suggesties door grondige analyse van klantbehoeften.
Adrine Bandari
February 8, 2024
1
min read
Data Science

Optimaliseer klantloyaliteit en krijg inzicht in koopgedrag met het Entry Product model

In deze blogpost gaan we dieper in op wat het Entry Product-model precies inhoudt, hoe het werkt en welke voordelen het voor je bedrijf kan opleveren.
Adrine Bandari
January 25, 2024
1
min read
Data Science

Het Cross-Sell model: Excelleren in datagedreven aanbevelingen

Ontdek het Cross-Sell Model: verbeter klantbeleving en boost je verkopen met datagedreven beslissingen. Duik in hoe het werkt en transformeer je bedrijfsprestaties. Klaar voor de impact?
Adrine Bandari
January 11, 2024
min read
Data Science

Customer Lifetime Value (CLV): Versterk klantrelaties voor lange termijn succes

In deze blog zullen we de impact van Customer Lifetime Value (CLV) op het versterken van klantrelaties en het afstemmen van bedrijfsstrategieën bespreken, zoals de werking en de succesfactoren van het CLV-model.
Adrine Bandari
December 20, 2023
1
min read
Data Science

De balans tussen data privacy en data gedreven marketing.

In een door technologie gedreven wereld is het delen van persoonlijke gegevens belangrijk. Exsell gebruikt gegevens voor gepersonaliseerde marketing, maar dit leidt tot zorgen over de privacy.
Adrine Bandari
December 6, 2023
min read
Business

Krapte in de arbeidsmarkt: Slimme tools en data-gedreven oplossingen

De huidige arbeidsmarkt staat voor een uitdaging die steeds urgenter wordt: krapte. In deze blogpost verkennen we hoe automatisering en data-analyse niet alleen de efficiëntie verhogen, maar ook de weg wijzen tussen mens en machine.
Adrine Bandari
November 7, 2023
min read
Leadgeneratie

Data Gedreven Leadlijsten - De Nieuwe Motor Voor Je Marketing en Sales

Stel je voor dat je precies weet wie je potentiële klanten zijn, wat ze nodig hebben en hoe je ze kunt bereiken. Welkom in de wereld van datagestuurde lijsten met leads! Laten we dieper in dit fascinerende onderwerp duiken.
Adrine Bandari
August 29, 2023
min read
Marketing Automation

B2B Marketing - De Sleutel tot Succes voor Jouw Bedrijf

In dit artikel zullen we de impact van data gedreven marketing bespreken en laten zien hoe Exsell jouw bedrijf kanhelpen om het maximale potentieel te benutten.
Adrine Bandari
August 22, 2023
min read
Segmentatie

Data gedreven klantsegmenten: Optimaliseer je marketingstrategie met RFM-segmentatie

In de huidige concurrerende markt is het effectief segmenteren van je klantenbestand cruciaal. RFM segmentatie is hiervoor een populaire methode. In deze blogpost verkennen we wat RFM inhoudt en hoe Exsell je marketingstrategie kan verbeteren.
Adrine Bandari
August 8, 2023
min read
Klantontwikkeling

Cross-selling: meer verkopen aan je bestaande klanten

Als data-gedreven marketing- en salesbureau begrijpt Exsell het belang van effectieve cross-selling. Maar wat houdt cross-selling eigenlijk in? In deze blogpost leggen we alles uit wat je moet weten over cross-selling.
Adrine Bandari
August 1, 2023
min read
Data Quality

Wat is kwalitatieve data-analyse?

In dit blogartikel leggen we uit wat kwalitatieve data-analyse is, waarom het belangrijk is voor bedrijven en hoe we het bij Exsell toepassen. Kortom, een diepgaande duik in de wereld van kwalitatieve data-analyse!
Adrine Bandari
August 1, 2023
min read
Acquisitie

Hoe kom ik aan nieuwe klanten

Als bedrijf is het essentieel om voortdurend nieuwe klanten aan te trekken om te groeien en succesvol te blijven. Maar hoe werf je nieuwe klanten in een steeds competitievere markt?
Adrine Bandari
July 4, 2023
min read
Klantontwikkeling

Effectievere data gedreven aanpak in conversieoptimalisatie

Het meetbaar maken van conversies biedt veel inzichten in het gedrag van bezoekers. Gebruik deze inzichten om je website te optimaliseren.
Adrine Bandari
October 31, 2022
min read
Klantontwikkeling

Data gedreven marketing in de customer journey

Onderzoek onder online marketeers toont aan dat beter gebruik maken van data topprioriteit heeft in de verdere ontwikkeling van marketingorganisaties.
Adrine Bandari
October 3, 2022
min read