MARKETING AUTOMATION

MARKETING AUTOMATION

Home » Marketing Automation

Onze kracht ligt in data analyses, maar steeds vaker kregen we de vraag of we ook niet actief konden bijdragen in het inrichten van de programma’s om deze inzichten te vertalen in klinkende resultaten. Door Marketing Automation te koppelen aan onze Intelligence Factory, zijn we in staat om de uitkomsten van onze modellen direct te vertalen in effectieve datagedreven campagnes.

VRAAG

MOOI AL DIE INZICHTEN, MAAR HOE BENADER IK MIJN KLANTEN?

Inzicht is één, maar daarmee ben je er nog niet. Hoe vertaal je die inzichten in een effectieve contactstrategie en succesvolle campagnes? We helpen je actief met het opzetten van programma’s die prospects converteren tot klant, bestaande klanten doorontwikkelen, loyale klanten behouden en – indien nodig – verloren klanten terugwinnen.

OPLOSSING

Marketing Automation

We koppelen de uitkomsten van onze modellen aan je Marketing Automation platform om zo doelgroepen gericht te kunnen benaderen met de juiste propositie en via de meest kansrijke mix van kanalen. Hebben jullie geen Marketing Automation in huis? Dan kunnen we als SalesForce partner voorzien in een uitstekende oplossing middels Pardot. Gebruik je reeds een andere tool, dan kunnen we daar ook prima mee uit de voeten.

Programmatic Advertising

Uit onze modellen volgen lijsten van kansrijke doelgroepen. Door deze om te zetten in ‘cookie-pools’ zijn we in staat om online de meest kansrijke doelgroepen te benaderen. Door uitgekiende strategieën en geavanceerde meetsystemen scherpen we online marketing steeds verder aan met lage kosten per lead en kosten per conversie als gevolg.

Meer weten over marketing automation?

Meer weten over marketing automation?

Marco vertelt

Marketing Automation

Door de uitkomsten van onze modellen te koppelen aan SalesForce Pardot kunnen we effectieve programma’s ontwikkelen, waarmee segmentaties toegepast worden en potentiële klanten benaderd worden met de juiste content en aanbiedingen.

EXSELL

We structureren data, passen geavanceerde analysetechnieken toe en ontwerpen programma’s gericht op meer leads, sales en tevreden klanten. Onze Intelligence Factory biedt een breed scala aan voorspellende modellen en geeft onze klanten daarmee inzicht in relevante doelgroepen, kansrijke proposities en effectieve kanalen.

Burgemeester Burgerslaan 40A,
5245 NH Rosmalen

 

+31 88 - 732 40 00
contact@exsell.nl
 

WAAROM EXSELL

Bij Exsell houden we het niet enkel bij ‘nulletjes en eentjes’. We helpen onze klanten ook met het inrichten, uitvoeren en optimaliseren van hun data gedreven contactstrategie om daarmee inzichten te vertalen in klinkende resultaten. 

  Resultaatgericht

  Proven best practices

  Data driven

  B2B specialist

  CERTIFICERINGEN

  Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met alle data die met ons gedeeld wordt. Het gouden privacy waarborg bevestigt dit, maar lees ook vooral meer in ons privacy statement.

  Privacy waarborg

  FD Gazellen 2019

   

   

  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van data driven marketing, meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Exsell © 2020 powered by Nettl-Waalwijk | Privacyverklaring | Bedrijfsgegevens