Onze partners
Samen zijn we nog slimmer

RedFoxBlue

Exsell was tot eind 2018 onderdeel van de franchiseformule van RedFoxBlue. En hoewel we ons inmiddels doorontwikkeld hebben tot een volledig zelfstandig opererend bedrijf, blijven we uiteraard nauw met RedFoxBlue verbonden. Waar wij ons richten op datagedreven vraagstukken, ondersteunt RedFoxBlue ons op het gebied van procesoptimalisatie en ervaringsgericht leren.

Bluemine

Bluemine is een full service intelligence leverancier en ondersteunt ons met de technische inrichting van onze Intelligence Factory. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op het verbeteren van de verkoopresultaten van onze klanten.

DDMA

Exsell is sinds begin 2018 lid van DDMA, de brancheorganisatie voor Data Driven Marketing. Bij DDMA halen we kennis binnen rondom het correct inzetten van data voor onze klanten. Ook ondersteunen zij ons met juridisch advies op het gebied van datasecurity en privacy (AVG). We zijn trots dat wij het Gouden Privacywaarborg mogen voeren.

Graydon

Graydon houdt zich bezig met het verzamelen van bedrijfsinformatie en beschikt over de grootste en meest actuele database van Nederland. Doordat wij een directe koppeling hebben met Graydon kunnen we alle data van onze klanten te allen tijde verrijken / updaten met actuele data. Dit zorgt voor de basis van onze bedrijvendatabase, die we uiteraard met diverse andere bronnen verrijken. Een belangrijke bouwsteen voor onze Intelligence Factory.