Improve your data to unlock success

Werken bij

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk vacatures


Word jij ook enthousiast van alle inzichten die je uit data kunt halen en de resultaten die je daarmee kunt bereiken? Dan is Exsell wellicht iets voor jou. Ons team bestaat uit ca. 15 mensen: marketingspecialisten, data scientists en engineers. We structureren data, bouwen algoritmes, visualiseren in dashboards en ontwikkelen effectieve marketing- en salescampagnes met en voor onze klanten. Wil jij ook werken voor mooie bedrijven als Unilever, DPG Media of Bidfood? Met de laatste technieken op een geavanceerd data platform? Check dan nu onze vacatures. Tot snel?

Onze vacatures

Data Scientist

Weet jij het maximale uit de beschikbare data van onze klanten te halen? Ontwikkel je graag nieuwe algoritmes? Bekijk dan snel deze vacature.

Back end Developer

Terwijl onze data scientists sleutelen aan algoritmes, optimaliseer jij onze Intelligence Factory om de processen steeds beter te maken en nieuwe features toe te voegen.

BI Specialist

Word jij blij van het ontwikkelen van mooie visualisaties in dashboards en gelukkig als databronnen goed gestructureerd zijn? Dan hebben wij voor jou de perfecte vacature!

Afstuderen

Ben jij in de eindfase van de WO-opleiding beland en op zoek naar een gave plek en opdracht om af te studeren? Dan ben je bij ons van harte welkom je afstudeerstage te doen.

arrow_drop_up arrow_drop_down