Victor

Victor Beek

Team Lead Data Science


Specialisme:

Data science & automation


Tel:

088 – 732 40 07

Ik werk sinds 2018 als Data Scientist bij Exsell. Ik ben bij verschillende projecten verantwoordelijk voor de datapreparatie, data-analyse en data mining. 


Na het afronden van mijn master-opleiding Economic Psychology aan de Universiteit van Tilburg in 2014, vertrok ik naar het Verenigd Koninkrijk om daar aan de slag te gaan met FMCG ad-hoc marktonderzoek. In eerste instantie begon ik als projectmanager, waarbij ik onderzoek opzette, overzag en presenteerde. Echter ruilde ik door mijn statistische en technische instelling deze rol al vrij snel in voor een functie als Data Processor en uiteindelijk Data Scientist. Hier werkte ik o.a. aan op maat geprogrammeerde projectmanagement software, geautomatiseerde dataverwerking en het inrichten van de infrastructuur voor klant dashboards, gebruik makend van programmeertalen als C#, R en Python. 


In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met het uitproberen van de nieuwste technieken op het gebied van Data Science, het tweaken van mijn Linux server en het beluisteren van mijn continu groeiende vinyl-collectie. 

arrow_drop_up arrow_drop_down