SALES IMPROVEMENT

SALES IMPROVEMENT

Home » Sales improvement

We helpen onze klanten om hun commerciële resultaten te verbeteren. Middels onze Sales Improvement programma’s slaan we samen de handen ineen om potentieel te bepalen, verbeteringen te realiseren en successen te vieren.

VRAAG

Ik wil meer new business, ik wil meer uit mijn bestaande klanten halen, ik wil de achterdeur dichtzetten

Of het nu gaat om realiseren van meer new business, meer waarde uit bestaande klanten te halen of het langer behouden van gewaardeerde klanten, je bent op zoek naar verbeteringen in verkoopresultaat. Soms is de vraag simpelweg om meer omzet te realiseren, soms gericht een bepaald onderdeel zoals new business.

OPLOSSING

CMM: Inzicht in de klantpiramide en migraties

Inzicht is de basis: De Customer Marketing Methode bestaat al lang, maar is nog steeds effectief om inzicht te krijgen in instroom doorstroom en uitstroom van klanten.

SALES Scan

Onze Sales Scan bestaat uit 10 best-in-class dashboards, waarmee we je inzicht geven in huidige prestaties en mogelijke verbeterpunten. De dashboards zijn ontwikkeld in Tableau en voor jou online in te zien. Je ontvangt zowel de dashboards als een uitgebreide analyse. Mocht je zelf verder door willen analyseren, dan kan dat. Enkele voorbeelden van onze dashboards:

 • Klantpiramide
 • Loyaliteitsstatus
 • Churnoverzichten
 • Whitespots
 • Marktpenetratie
Sales IMPROVEMENT PROGRAMMA

Op basis van inzicht in de huidige performance identifceren we verbeterpotentieel. We geven inzicht in kansrijke doelgroepen, proposities en inzet van kanalen middels onze Intelligence Factory en spreken een frequentie af waarop resultaten worden geevalueerd en inzichten worden aangescherpt. Fact based op weg naar meer conversie! Uiteraard zitten we samen in de wedstrijd en hangt ons tarief af van ons gezamenlijke resultaat.

BEN JE NIEUWSCHIERIG GEWORDEN EN

WIL JE MEER WETEN OVER SALES IMPROVEMENT?

BEN JE NIEUWSCHIERIG GEWORDEN EN WIL JE MEER WETEN OVER SALES IMPROVEMENT?

EXSELL

We structureren data, passen geavanceerde analysetechnieken toe en ontwerpen programma’s gericht op meer leads, sales en tevreden klanten. Onze Intelligence Factory biedt een breed scala aan voorspellende modellen en geeft onze klanten daarmee inzicht in relevante doelgroepen, kansrijke proposities en effectieve kanalen.

Burgemeester Burgerslaan 40A,
5245 NH Rosmalen

 

+31 88 - 732 40 00
contact@exsell.nl
 

WAAROM EXSELL

Bij Exsell houden we het niet enkel bij ‘nulletjes en eentjes’. We helpen onze klanten ook met het inrichten, uitvoeren en optimaliseren van hun data gedreven contactstrategie om daarmee inzichten te vertalen in klinkende resultaten. 

  Resultaatgericht

  Proven best practices

  Data driven

  B2B specialist

  CERTIFICERINGEN

  Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met alle data die met ons gedeeld wordt. Het gouden privacy waarborg bevestigt dit, maar lees ook vooral meer in ons privacy statement.

  Privacy waarborg

  FD Gazellen 2019

   

   

  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van data driven marketing, meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Exsell © 2020 powered by Nettl-Waalwijk | Privacyverklaring | Bedrijfsgegevens