Improve your data to unlock success

Onze partners

Want samen zijn we nog slimmer

Nice to meet you

Bij Exsell werken we samen met een aantal betrouwbare strategische partners. Door onze expertises te bundelen zijn we in staat om jou de allerbeste ondersteuning te bieden. Bekijk hieronder wie onze partners zijn en wat zij exact voor ons betekenen.

RedFoxBlue

RedFoxBlue

Exsell was tot eind 2018 onderdeel van de franchiseformule van RedFoxBlue. En hoewel we ons inmiddels doorontwikkeld hebben tot een volledig zelfstandig opererend bedrijf, blijven we uiteraard nauw met RedFoxBlue verbonden. Waar wij ons richten op data-driven vraagstukken, ondersteunt RedFoxBlue ons op het gebied van procesoptimalisatie en ervaringsgericht leren.
Bluemine

Bluemine

Bluemine is een full service intelligence leverancier en ondersteunt ons met de technische inrichting van onze Intelligence Factory. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op het verbeteren van jouw verkoopresultaten.
DDMA

DDMA

Exsell is sinds begin 2018 lid van DDMA, de brancheorganisatie voor Data Driven Marketing. Bij DDMA halen we kennis binnen rondom het correct inzetten van data voor onze klanten. Ook ondersteunen zij ons met juridisch advies op het gebied van datasecurity en privacy (AVG). We zijn trots dat wij het Gouden Privacywaarborg mogen voeren.

Graydon

Graydon

Graydon houdt zich bezig met het verzamelen van bedrijfsinformatie en beschikt over de grootste en meest actuele database van Nederland. Doordat wij een directe koppeling hebben met Graydon kunnen we alle data van onze klanten te allen tijde verrijken / updaten met actuele data. Dit zorgt voor de basis van onze bedrijvendatabase, die we uiteraard met diverse andere bronnen verrijken. Een belangrijke bouwsteen voor onze Intelligence Factory.

arrow_drop_up arrow_drop_down