CONTACTSTRATEGIE

CONTACT-
STRATEGIE

Home » Contactstrategie

Het begon met een klant die aan ons vroeg of we niet ook de executie van campagnes voor onze rekening konden nemen, aangezien we alle bouwstenen al hadden: welke doelgroep, welke content en via welk kanaal. Daar zijn we mee aan de slag gegaan: we vertalen onze inzichten in contactstrategieën en richten deze ook in in Marketing Automation tools en via programmatic advertising. Van actionable insights naar actions naar resultaat!

WAAROM EXSELL?

DATA-DRIVEN

Door het analyseren van data geven we inzicht in doelgroepen, proposities en kanalen. Gespecialiseerd op deze analyses hebben we zowel de kennis van voorspellende modellen als het gericht vertalen in inzichten waarmee je in sales en marketing echt het verschil kunt maken.

RESULTAATGERICHT

Analyse is het middel, resultaat het doel. De basis voor sturen op resultaat is inzicht. Inzicht gebaseerd op feiten met logische en onderbouwde argumentatie. We maken geen keuzes op basis van aannames en onderbuikgevoelens. We werken fact-based en nemen daarbij nooit iets voor lief aan. Verkregen inzichten vertalen we naar actionable results waarop direct concrete acties genomen kunnen worden.

B2B SPECIALIST

We zijn gespecialiseerd in B2B. Complexiteit van bedrijven en DMU’s is anders dan de complexiteit van consumenten. Onze omgeving en modellen zijn geoptimaliseerd voor B2B-omgevingen.

EXSELL

We structureren data, passen geavanceerde analysetechnieken toe en ontwerpen programma’s gericht op meer leads, sales en tevreden klanten. Onze Intelligence Factory biedt een breed scala aan voorspellende modellen en geeft onze klanten daarmee inzicht in relevante doelgroepen, kansrijke proposities en effectieve kanalen.

Burgemeester Burgerslaan 40A,
5245 NH Rosmalen

 

+31 88 - 732 40 00
contact@exsell.nl
 

WAAROM EXSELL

Bij Exsell houden we het niet enkel bij ‘nulletjes en eentjes’. We helpen onze klanten ook met het inrichten, uitvoeren en optimaliseren van hun data gedreven contactstrategie om daarmee inzichten te vertalen in klinkende resultaten. 

  Resultaatgericht

  Proven Best Practices

  Data driven

  B2B specialist

  CERTIFICERINGEN

  Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met alle data die met ons gedeeld wordt. Het gouden privacy waarborg bevestigt dit, maar lees ook vooral meer in ons privacy statement.

  Privacy waarborg

   

   

  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van data driven marketing, meld je aan voor onze nieuwsbrief

  6 + 1 =

  Exsell © 2019 powered by Nettl-Waalwijk | Privacyverklaring | Bedrijfsgegevens