Mart

Mart Smits

Data Scientist/ Engineer


Specialisme:

Web development


Tel:

088 – 732 40 00


Ik ben Mart. Afgelopen jaar heb ik mijn studie commerciële economie aan de Avans Hogeschool afgerond. Tijdens mijn studie heb ik kennis gemaakt met verschillende facetten van (online) marketing. Echter miste ik steeds concrete kennis van veelgebruikte tools. Daarom ben ik tijdens mijn studie al bij Exsell begonnen. Zo kreeg ik de kans om deze kennis al lerende op te doen met als doel mijzelf te ontwikkelen tot een goede allround online marketing consultant. 


Na mijn studie bij Exsell gebleven. Ik combineer engineering met online marketing. Zo houd ik me naast online marketing ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe applicaties voor op onze website, het ontwikkelen van modellen op gebied van image recognition.


Daarnaast heb ik veel interesse in de allerlaatste ontwikkelingen binnen data gedreven marketing. Ik lees daarvoor heel wat blogs af. Er is zoveel meer mogelijk, dan ik eerst dacht :-) Daarom ben ik me inmiddels ook aan het verdiepen in Python en web development.


Als ik niet aan het lezen ben dan ga ik in mijn vrije tijd graag tennissen of een drankje doen met vrienden. Daarnaast reis ik met mijn backpack heel de wereld over, op zoek naar mooie plekken om te fotograferen!


arrow_drop_up arrow_drop_down