KLANTCASE MEDIAHUIS LIMBURG

Home » Klantencases » Klantcase Mediahuis Limburg

Mediahuis Limburg is het toonaangevende mediabedrijf in Limburg. Met haar nieuwsmerken De Limburger, VIA Limburg, WijLimburg, Limburgvac en UitTipsLimburg bereikt ze online, mobile en in print meer dan 700.000 nieuwsconsumenten. Mediahuis Limburg telt ruim 275 medewerkers. De onderneming heeft kantoren in Sittard (hoofdkantoor), Venlo, Roermond, Heerlen en Maastricht.

  VRAAG

  ONZE MEDIA-ADVISEURS RICHTEN ZICH VOORNAMELIJK OP BESTAANDE KLANTEN, HOE KUNNEN WE ONZE ACTIVITEITEN BETER STRUCTUREREN?

  Mediahuis Limburg heeft met name via haar buitendienst contact met haar adverteerders en potentiële adverteerders. Hierbij ligt de focus vooral op relatiebeheer met bestaande klanten, maar Mediahuis ervaart onvoldoende grip op targetrealisatie en inzet.

  OPLOSSING

  INTEGRALE VERKOOPPLANNEN

  Commerciële doelstellingen zijn uiteengebroken in werven van nieuwe klanten, ontwikkelen en behouden van bestaande klanten en reactiveren van inactieve klanten.

  Er is een sjabloon ontwikkeld waarmee iedere media-adviseur inzicht krijgt in actieve klanten, verloren klanten en (op basis van lead scoring) meest kansrijke prospects. Door hier zowel benodigde activiteiten als omzetverwachting aan te koppelen ontstaat inzicht in targetrealisatie en grip op tijdsbesteding.

  Maandelijks worden de verkoopplannen geupdate met omzetrealisaties, activiteiten en lead scores. Via een simpel Exceltemplate worden verkoopplannen met sales gedeeld. Dat document is tevens een werkdocument waarin de media-adviseurs hun plannen kunnen herijken.Tevens wordt met sales steeds geeavalueerd hoe de plannen verbeterd kunnen worden.

  VERKREGEN RESULTAAT

  GRIP OP TARGETREALISATIE

  Door het gebruik van integrale verkoopplannen heeft sales meer inzicht in potentieel in de rayons en realisme in targetrealisatie en planning van activiteiten. Hiermee kan steeds scherper gestuurd worden op activiteiten en optimalisatie van resultaten.

   Laten we samen een nieuw project starten!

   Neem dan contact met ons op.

   Laten we samen een nieuw project starten!

   Neem dan contact met ons op.

   EXSELL

   We structureren data, passen geavanceerde analysetechnieken toe en ontwerpen programma’s gericht op meer leads, sales en tevreden klanten. Onze Intelligence Factory biedt een breed scala aan voorspellende modellen en geeft onze klanten daarmee inzicht in relevante doelgroepen, kansrijke proposities en effectieve kanalen.

   Burgemeester Burgerslaan 40A,
   5245 NH Rosmalen

   +31 88 – 732 40 00
   contact@exsell.nl

   WAAROM EXSELL

   Bij Exsell houden we het niet enkel bij ‘nulletjes en eentjes’. We helpen onze klanten ook met het inrichten, uitvoeren en optimaliseren van hun data gedreven contactstrategie om daarmee inzichten te vertalen in klinkende resultaten. 

    Resultaatgericht

    Proven Best Practices

    Data driven

    B2B specialist

    CERTIFICERINGEN

    Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met alle data die met ons gedeeld wordt. Het gouden privacy waarborg bevestigt dit, maar lees ook vooral meer in ons privacy statement.

    Privacy waarborg

     

     

    NIEUWSBRIEF

    Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van data driven marketing, meld je aan voor onze nieuwsbrief

    9 + 6 =

    Exsell © 2019 powered by Nettl-Waalwijk | Privacyverklaring