KLANTENCASES

KLANTENCASES

Home » Klantencases

Trots op onze klanten

Wij helpen organisaties naar blijvend commercieel succes. We structureren data en passen geavanceerde analysetechnieken toe. We vertalen inzichten in contactstrategieën en zetten deze samen met onze klanten om in klinkende munt. We mogen inmiddels vele klanten helpen, zowel grote corporates als ambitieuze MKB’ers. We zijn trots op onze klanten, de langdurige relatie die we met vele van hen hebben en de mooie resultaten die we gezamenlijk weten te boeken.
Onderstaand vind je een aantal cases waar we trots op zijn. 

BIDFOOD

DATA GEDREVEN SPAARPROGRAMMA

DE PERSGROEP

REGIOSEGMENTATIE, FORECASTING EN LIFECYCLE TACTIEKEN

BIDFOOD

DATA GEDREVEN SPAARPROGRAMMA

DE PERSGROEP

REGIOSEGMENTATIE, FORECASTING EN LIFECYCLE TACTIEKEN

MEDIAHUIS LIMBURG

INTEGRALE VERKOOPPLANNEN

UNILEVER FOOD SOLUTIONS

VIA ENGAGEMENT NAAR CONVERSIE

MEDIAHUIS LIMBURG

INTEGRALE VERKOOPPLANNEN

UNILEVER FOOD SOLUTIONS

VIA ENGAGEMENT NAAR CONVERSIE

DAAG ONS UIT

Neem vrijblijvend onze performance scan af en ontdek direct waar mogelijke groeikansen liggen en wat wij voor jou kunnen betekenen.

EXSELL

We structureren data, passen geavanceerde analysetechnieken toe en ontwerpen programma’s gericht op meer leads, sales en tevreden klanten. Onze Intelligence Factory biedt een breed scala aan voorspellende modellen en geeft onze klanten daarmee inzicht in relevante doelgroepen, kansrijke proposities en effectieve kanalen.

Burgemeester Burgerslaan 40A,
5245 NH Rosmalen

 

+31 88 - 732 40 00
contact@exsell.nl
 

WAAROM EXSELL

Bij Exsell houden we het niet enkel bij ‘nulletjes en eentjes’. We helpen onze klanten ook met het inrichten, uitvoeren en optimaliseren van hun data gedreven contactstrategie om daarmee inzichten te vertalen in klinkende resultaten. 

  Resultaatgericht

  Proven best practices

  Data driven

  B2B specialist

  CERTIFICERINGEN

  Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met alle data die met ons gedeeld wordt. Het gouden privacy waarborg bevestigt dit, maar lees ook vooral meer in ons privacy statement.

  Privacy waarborg

  FD Gazellen 2019

   

   

  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van data driven marketing, meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Exsell © 2020 powered by Nettl-Waalwijk | Privacyverklaring | Bedrijfsgegevens