INTELLIGENCE FACTORY

INTELLIGENCE FACTORY

Home » Intelligence Factory

Veel bedrijven proberen inzicht uit data te halen en daarmee hun resultaten te verbeteren. En hoewel ieder bedrijf uniek is, zijn de uitdagingen hetzelfde: hoe kunnen we een database opbouwen, hoe kunnen we die verrijken en hoe halen we daar vervolgens inzichten uit en zetten we die om in acties? Ook op datagebied is de overlap groot: ongeacht welk bedrijf je bent heeft jouw prospect een naam, adres, telefoonnummer, etc. Ofwel, het is mogelijk om de basis te standaardiseren en dat is precies wat we gedaan hebben. Enerzijds kunnen we hiermee snel, efficiënt en tegen een scherp tarief inzichten bieden, anderzijds kunnen we ons daarmee focussen op die elementen die jouw bedrijf uniek maken.

Onze Intelligence Factory helpt je op weg, door data te structureren en vele best practice algoritmes. We sluiten je databronnen aan op onze omgeving en structureren die zodat we de data kunnen verrijken en onze algoritmes efficiënt kunnen toepassen. We richten ons hierbij op drie vragen: welke doelgroepen zijn kansrijk, welke propositie zijn het meest relevant voor welke prospects en klanten en op welke manier kun je prospects en klanten het beste benaderen?

HOE WERKT HET?

Jij levert jouw data aan. Deze zetten we om naar ons eigen datamodel. Hierdoor kunnen we het efficiënt matchen, ontdubbelen en waar nodig verrijken. Doordat we de data omzetten in een lay-out die wij kennen en koppelen aan onze bedrijvendatabase, kunnen we vanaf dat moment onze algoritmes toepassen en kennen we scores toe aan jouw klantprofielen: hoe relevant is een bedrijf, welke propositie kun je hem het best aanbieden en kun je een bepaald profiel beter mailen, bellen of bezoeken? De scores en inzichten zijn 24/7 in te zien in op maat gemaakte online dashboards. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze scores direct te koppelen aan je eigen CRM, Marketing Automation en/of CMS. Onze data is altijd actueel en resultaten worden voortdurend geanalyseerd om optimalisaties te vinden.

EEN AANTAL TOEPASSINGEN UIT ONZE INTELLIGENCE FACTORY

LEAD SCORE MODEL

Het Lead Score Model helpt je bepalen welke prospects de grootste kans hebben om klant te worden.

ENTRY PRODUCT MODEL

Welk product is het meest kansrijk om bepaalde prospects binnen te halen? Kijk verder dan je topsellers!

ATTRIBUTIE MODEL

Hoe kan ik iemand het best bereiken? En op welke manier is de kans op conversie het grootst als digital en sales samenwerken?

ENGAGEMENT MODEL

Van marketing qualified naar sales qualified. We maken inzichtelijk wanneer leads engaged genoeg zijn om een aanbod te doen.

NEXT BEST OFFER MODEL

Klanten doorontwikkelen door steeds een relevante volgend aanbod te doen. We kijken daarbij naar zowel klantprofielen als naar de samenhang tussen producten.

CHURN PROPENSITY

We maken inzichtelijk welke klanten een verhoogd risico vertonen om jouw bedrijf te verlaten. Door hier tijdig op in te spelen, voorkom je dat deze klanten definitief kwijtraken.

RFM MODELLEN

Voor iedere fase in de klantrelatie geldt een ander commercieel doel en zijn andere inzichten nodig. Een populaire toepassing is lifecycle gebaseerd op RFM.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil
je meer weten over onze intelligence factory?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil
je meer weten over onze intelligence factory?

EXSELL

We structureren data, passen geavanceerde analysetechnieken toe en ontwerpen programma’s gericht op meer leads, sales en tevreden klanten. Onze Intelligence Factory biedt een breed scala aan voorspellende modellen en geeft onze klanten daarmee inzicht in relevante doelgroepen, kansrijke proposities en effectieve kanalen.

Burgemeester Burgerslaan 40A,
5245 NH Rosmalen

 

+31 88 - 732 40 00
contact@exsell.nl
 

WAAROM EXSELL

Bij Exsell houden we het niet enkel bij ‘nulletjes en eentjes’. We helpen onze klanten ook met het inrichten, uitvoeren en optimaliseren van hun data gedreven contactstrategie om daarmee inzichten te vertalen in klinkende resultaten. 

  Resultaatgericht

  Proven best practices

  Data driven

  B2B specialist

  CERTIFICERINGEN

  Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met alle data die met ons gedeeld wordt. Het gouden privacy waarborg bevestigt dit, maar lees ook vooral meer in ons privacy statement.

  Privacy waarborg

  FD Gazellen 2019

   

   

  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van data driven marketing, meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Exsell © 2020 powered by Nettl-Waalwijk | Privacyverklaring | Bedrijfsgegevens