Exsell voor tweede jaar op rij FD Gazelle
2 november 2020 
in nieuws

Exsell voor tweede jaar op rij FD Gazelle

Exsell mag zich voor het tweede jaar op rij FD Gazelle noemen. Het Financieele Dagblad brengt jaarlijks de snelst groeiende bedrijven van Nederland in kaart. Dit gebeurt op basis van harde criteria als omzetgroei, winstgevendheid en ontwikkeling van het aantal medewerkers. In 2019 bereikte Exsell zelfs de top 100 op plaats 80.

In 2020 is Exsell opnieuw opgenomen in deze prestigieuze lijst, die dit jaar uit 772 bedrijven bestaat. Op 19 november a.s. vindt de (digitale) uitreiking plaats.

Uiteraard zijn we trots op onze groei en ontwikkeling. We willen, naast ons eigen team, onze klanten en partners bedanken voor het vertrouwen en de mooie samenwerkingen, die tot deze mooie groei leiden.

Over de schrijver
Nadat hij diverse grote bedrijven succesvol geholpen had met het implementeren van data gedreven marketing en sales, begon Dennis eind 2014 met zijn eigen bedrijf Exsell. Vanuit de overtuiging dat wetmatigheden en best practices generiek toepasbaar zijn heeft hij gebouwd aan een oplossing met best practice voorspellende modellen. Hiermee helpt Exsell inmiddels meer dan 100 leidende bedrijven succesvol in het verbeteren van marketing en sales.
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down