Edward

Edward van Eechoud

Consultant Data and Insights


Specialisme:

Visual analytics in Tableau


Tel:

088 – 732 40 02

Ik ben Edward van Eechoud. Ik woon in Den Bosch en maak sinds 2016 deel uit van dit team. Ik ben hier begonnen tijdens mijn studie Strategic Management, zo zag ik tijdens mijn studie voorbeelden uit colleges in de praktijk toegepast worden. Er ging een wereld van toepassingen voor me open die het mogelijk maakte om op gestructureerde wijze besluitvorming te verbeteren binnen verschillende lagen van de organisatie.


Nieuwe ontwikkelingen binnen en buiten mijn vakgebied fascineren me. In ons veld is dit merkbaar in verschillende facetten. De enorme toename aan verschillende technologie en data zorgen voor verschillende nieuwe mogelijkheden. Tableau is een van die tools die voorop loopt in de ontwikkeling van “Big Data”. Het maakt het mogelijk grote hoeveelheden data te begrijpen, te analyseren en conclusies te trekken.


Binnen Exsell ben ik, onder andere, verantwoordelijk voor de Tableau ontwikkeling op de achtergrond en voorgrond. Daarnaast help ik klanten met een diverse andere technieken om data te analyseren en deze om te zetten in specifieke acties.

arrow_drop_up arrow_drop_down