DATA ASSESSMENTS

DATA ASSESSMENTS

Home » Data assessments

Misschien wel het bezwaar dat we het vaakste horen: “we hebben de data niet in huis”. Vaak blijkt dat mee te vallen. We starten onze trajecten met een Data Assessment. We brengen databeschikbaarheid en datakwaliteit gestructureerd in kaart. Het doel is tweeledig: wat kunnen we voor je betekenen met de data die je al in huis hebt en hoe kun je de dataset doorontwikkelen. We hebben een aantal scans ontwikkeld, waarmee we jouw organisatie en potentieel in kaart kunnen brengen.

Daarnaast krijg je hiermee ook inzicht in onze dienstverlening. Onderstaande scans vormen een gezamenlijk programma. Ze kunnen ook afzonderlijk afgenomen worden, als je juist op een specifiek terrein naar inzicht zoekt.

We helpen je natuurlijk graag met een succesvolle implementatie om de bevindingen uit onze assessment om te zetten in klinkende resultaten.

VRAAG

Hoewel onze modellen gebouwd zijn met geavanceerde technieken, zowel in technische als statistische zin, begint alles natuurlijk met de beschikbaarheid van data.

Met onze datascan geven we inzicht in jouw data. Welke data is beschikbaar? Hoe is de kwaliteit? En welke modellen kunnen we hiermee toepassen? Het resultaat: een advies voor dataverrijking en een analytical roadmap.

 

OPLOSSINGEN

Data Assessment

We laden data in van bedrijven, contactpersonen, transacties en contacthistorie en toetsen data op 30 punten. Je ontvangt een rapport waarin databeschikbaarheid en -kwaliteit beschreven worden. Daarnaast laten we zien wat er met die data mogelijk is en geven we gericht advies hoe je de data kunt doorontwikkelen.

Intelligence Assessment

Maak op een laagdrempelige manier kennis met onze kracht en onze dienstverlening. Ons Intelligence Assessment gaat verder na het data assessment en voegt toe:

 • Segmentatie: eerste segmentatie in lifecycle segmenten op potentieel te bepalen
 • Test voorspellend model: we passen een model toe op de data en laten zien wat er mogelijk is. Met de resultaten kun je direct aan de slag
Assessment veranderbereidheid

Hoewel wij natuurlijk geloven in datagedreven werken, weten we dat de transformatie naar data driven niet zonder hobbels is. We hebben een vragenlijst opgesteld om inzicht te krijgen in zowel drijfveren als weerstanden om meer datagedreven te gaan werken. Met deze inzichten scherpen we onze aanpak aan en maken we de kans op een succesvolle transformatie zo groot mogelijk.

Meer weten over data assessments?

Meer weten over data assessments?

EXSELL

We structureren data, passen geavanceerde analysetechnieken toe en ontwerpen programma’s gericht op meer leads, sales en tevreden klanten. Onze Intelligence Factory biedt een breed scala aan voorspellende modellen en geeft onze klanten daarmee inzicht in relevante doelgroepen, kansrijke proposities en effectieve kanalen.

Burgemeester Burgerslaan 40A,
5245 NH Rosmalen

 

+31 88 - 732 40 00
contact@exsell.nl
 

WAAROM EXSELL

Bij Exsell houden we het niet enkel bij ‘nulletjes en eentjes’. We helpen onze klanten ook met het inrichten, uitvoeren en optimaliseren van hun data gedreven contactstrategie om daarmee inzichten te vertalen in klinkende resultaten. 

  Resultaatgericht

  Proven best practices

  Data driven

  B2B specialist

  CERTIFICERINGEN

  Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met alle data die met ons gedeeld wordt. Het gouden privacy waarborg bevestigt dit, maar lees ook vooral meer in ons privacy statement.

  Privacy waarborg

  FD Gazellen 2019

   

   

  NIEUWSBRIEF

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van data driven marketing, meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Exsell © 2020 powered by Nettl-Waalwijk | Privacyverklaring | Bedrijfsgegevens