Daisy

Daisy Weber

Digital Marketing Consultant


Specialisme:

Marketing automation & Campaign marketing


Tel:

088 – 732 40 04

Ik ben mijn carrière begonnen tijdens mijn HBO studie waar ik werk deed als freelance communicatieadviseur. In die periode heb ik aan uiteenlopende opdrachten gewerkt: van het uiteenzetten van (online) marketingcommunicatie strategieën en het verrichten van marktonderzoek tot het ontwerpen van huisstijlen. Doordat ik op die manier heb mogen proeven van al deze verschillende disciplines kwam ik er eigenlijk al vrij snel achter dat online marketing toch echt mijn ‘ding’ is.


In 2017 kwam ik terecht bij Exsell. Hier houd ik mij als digital marketing consultant met name bezig met marketing automation en campaign marketing. Op strategisch niveau houdt dit in dat ik klantcontactstrategieën uitwerk op basis van bijvoorbeeld de fase waarbinnen klanten zich bevinden. Op operationeel niveau werk ik al deze strategieën uit tot verschillende emails binnen geautomatiseerde marketingflows. 


Als ik niet bezig ben met het uitwerken van toffe campagnes, dan kun je me vinden in de sportschool of in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen.

arrow_drop_up arrow_drop_down