Improve your data to unlock success

Conversie

Inzicht is de basis, maar meer conversie het doel!

Zet inzicht om in klinkende munt
Meet our team

We helpen je om inzicht om te zetten in actie!

Inzicht hebben in doelgroepen, proposities en kanalen is één, maar dit omzetten in effectieve acties met als resultaat meer conversie is natuurlijk waar het om gaat! We helpen je om inzicht om te zetten in klinkende munt! Bouw aan meer bereik, hogere engagement, meer klanten en hogere klantwaarde.

We bouwen langdurige partnerships met meetbaar succes

Target vs Control

We richten target en controlegroepen in om impact van de inzichten en acties meetbaar te maken. Meetbaar succes als randvoorwaarde!
Steeds beter!

Plan - Do - Check - Act

Steeds een stapje beter: Plan - Do - Check - Act. We zorgen dat succes meetbaar is, richten funnels in en gaan gestructureerd op zoek naar beter.

Meer conversies

Funnel: Growth hacking!

Marketing en sales zijn een proces. Door de funnel (of journey...) inzichtelijk te maken kun je erop sturen. In iedere fase verbeteren door continu te testen!
eRFM in e-mail marketing

Marketing Automation

Niet meer weg te denken uit de hedendaagse marktbewerking: Marketing Automation. Zowel inbound als outbound is het geautomatiseerd aanbieden van een serie van contacten zeer effectief. Maar iedereen kent uiteraard ook de slechte voorbeelden, waarbij je steeds weer dezelfde banners te zien krijgt, irrelevante e-mails ontvangt, of juist niet benaderd wordt als je daar echt op zit te wachten. 

We hebben jarenlange ervaring in pakketten als Salesforce Pardot, ActiveCampaign, MailChimp in vele markten en helpen je graag om een effectieve contactstrategie te ontwikkelen en succesvolle campagnes.


Nieuwsbrief optimalisatie

Template Dokter

Besteed jij ook veel tijd aan je nieuwsbrieven en email, maar vallen de open en click rates tegen? We hebben een template scan, waarmee we jouw template checken op 30 best practices. Uiteraard kunnen we je template ook gelijk optimaliseren, zodat je daar direct mee aan de slag kunt.
arrow_drop_up arrow_drop_down